Iris Elezi: Magjia e fotove të aktorëve, sheshxhirimit dhe projekti i Muzeut të Filmit

schedule19:59 - 19 Shtator, 2020

schedule 19:59 - 19 Shtator, 2020

Një foto flet më shumë se mijëra fjalë ndaj fondi i fototekës së Arkivit të Filmit është një zbulim  në vete.

Kamera e Abc News sjell për herë të parë fotografitë e rralla të cilat ruhen në shiritat e negativëve , pranë arkivit të filmit.

Drejtorja  Iris Elezi në një intervistë për Abc News rrëfen detajet e digjitalizimit të 18 mijë negativëve  dhe projektin për  krijimin e muzeut të filmit.

Ndiqni specialen e përgatitur nga ABC News: