Humbi gjyqin me Johnny Depp, Amber Heard kërkon të apelojë vendimin

schedule07:35 - 4 Korrik, 2022

schedule 07:35 - 4 Korrik, 2022

Ekipi ligjor i Amber Heard ka paraqitur një mocion për të hedhur poshtë vendimin e gjykatës, që vendosi në favor të ish burrit të saj, Johnny Depp. Avokatët që përfaqësonin aktoren 36 vjeçare paraqitën kërkesën me arsyetimin se vendimi se ajo kishte shpifur Depp, nuk mbështetej me prova.

Në një memorandum prej 43 faqesh, ajo argumenton se vendimi dhe dëmshpërblimi prej 10 milionë dollarësh që i detyrohet Depp, duhet të hidhet poshtë me arsyetimin se gjatë gjyqit, ai vazhdoi të shpifte duke thënë se deklaratat e saj ishin në të vërtetë të rreme.

Avokatët që përfaqësojnë Heard, 36 vjeç, paraqitën kërkesën të premten me arsyetimin se vendimi se ajo kishte shpifur Depp, 59, nuk mbështetej me prova.

Pasi gjykata dha vendimin në favor të aktorit Depp, Amber deklaroi se: ““Zhgënjimi që ndjej sot është përtej asaj që mund të përshkruaj me fjalë. Ndihem zemërthyer që mali i provave nuk ishte i mjaftueshëm për t’i bërë ballë fuqisë dhe ndikimit të ish-bashkëshortit tim.

Unë jam edhe më e zhgënjyer për atë që ky vendim do të thotë për gratë e tjera. Unë besoj se avokatët e Johnny-t ia dolën që ta detyronin jurinë të anashkalonte çështjen kyçe të Lirisë së Fjalës dhe të injoronte provat që ishin aq bindëse sa fituam në Mbretërinë e Bashkuar.

Të dy personazhet e famshëm u zbuluan se kishin shpifur njëri-tjetrin në vendimin e qershorit, por letrat ranë në mënyrë të konsiderueshme në favor të Depp.

Jam e trishtuar që e humba këtë çështje. Por jam akoma më e trishtuar që duket se kam humbur të drejtën që mendoja se e kisha si amerikane, të flas lirshëm dhe hapur”, tha ajo. /abcnews.al