Herjola Spahiu në ABC News për marrëveshjen me Fondin Europian të Investimeve

schedule21:28 - 8 Shkurt, 2018

schedule 21:28 - 8 Shkurt, 2018

E ftuar në studio në ABC News, drejtoresha e përgjithshme e NOA-s, Herjola Spahiu, ka folur për marrëveshjen e lidhur me fondin europian te investimeve. Kjo marrëveshje shikohet me shumë interes në Shqipëri.
Gjithashtu Spahiu foli edhe për historikun e NOA-s si dhe për fokusin e këtij institucioni./abcnews.al