Guardia Di Financa: Këtë vit u konstatuan nga ajri 90 parcela me kanabis

schedule13:03 - 3 Nëntor, 2017

schedule 13:03 - 3 Nëntor, 2017

Një raporti i Guardia di Financas i hartuar pas monitorimit nga ajri për sipërfaqe të kultivuara me kanabis në territorin e Shqipërisë, tregon se këtë vit janë konstatuar 90 parcela të kultivuara me drogë, krahasuar me 2086 parcela të tilla që ishin vërejtur një vit më parë. Ky raport u publikua sot në Tiranë, nga drejtues të Guardia di Financës, gjatë një konferencë për Luftën kundër kanabisit, ku morën pjesë dhe ministrat e brendshëm të dy vendeve.

 

https://youtu.be/4EBZ-pQR_3k