Gjeti fotot 20-vjeçare në librin e gatimit në një dyqan, gruaja kërkon familjen dhe ia kthen

schedule13:13 - 21 Prill, 2021

schedule 13:13 - 21 Prill, 2021

Një grua nga Kentucky, gjeti disa fotografi fëmijësh në një libër gatimi, të cilin e kishte gjetur rastësisht në një dyqan lulesh.

Mirëpo, Robyn Filley nuk e la me kaq, pasi filloi kërkimet në Facebook për të gjetur vajzën nga fotot dhe t’ia kthente asaj.

Ajo tha se ishte duke bërë blerje në një dyqan lulesh me burrin e saj, Chris, kur gjeti disa fotografi të vjetra brenda një libri gatimi për shitje.

Filley mori leje nga dyqani për të bërë fotot, të cilat tregonin një vajzë me anëtarët e familjes, dhe të përpiqej të gjente familjen që mund t’i mungonte atyre.

“Isha sikur dua t’i postoj në internet dhe të përpiqem të gjej familjen, sepse fotografitë janë thjesht gjithçka për njerëzit. Edhe vajza e vogël dukej aq e dashur, kështu që unë kisha një ndjesi që duhet të gjeja familjen,” tha Filley.

The girl in the picture reached out to me. The pictures are being returned back to the family today. ❤

I am looking…

Posted by Robyn Filley on Thursday, 15 April 2021

 

Ajo i postoi fotografitë në Facebook me një lutje për vendasit për ta ndihmuar atë të identifikonte familjen. Filley tha se postimi ishte rritur për pak më shumë se një ditë kur ajo mori një mesazh nga Haley London, vajza nga fotot 20-vjeçare.

London tha se shkrimet e dorës në pjesën e pasme të fotove duket se përputheshin me shkrimet e gjyshes së saj.

“Unë menjëherë thirra nënën time dhe isha si,” A dhurove një libër gatimi? ” Edhe ajo më tha:”Po, e bëra, pse?”

“Jam shumë e sigurt që keni lënë disa nga fotot tona atje dhe dikush i gjeti ato”. Ajo sapo filloi të qeshte: “Nuk ka asnjë mundësi”. “Jo, me të vërtetë ndodhi”, kujton London.

Filley dhe London u takuan personalisht për të shkëmbyer fotot.

“Ajo tha që kur i gjeti menjëherë e dinte se donte të gjente se kujt i përkisnin, dhe unë thjesht mendova se ishte kaq e zhytur në mendime dhe bujare për të gjetur kohë për të vendosur një fotografi në Facebook dhe për të parë se çfarë do të ndodhte”, u shpreh London./abcnews.al