Fotografi “më i veçantë” në botë, zgjedh në fokus të aparatit të tij sytë e fëmijëve

schedule14:37 - 2 Shtator, 2020

schedule 14:37 - 2 Shtator, 2020

Abdullah Aydemir është një fotograf turk ndryshe nga të tjerët. Ai në fokus të punës së tij ka zgjedhur të ketë sytë e fëmijëve.

Aydemir fotografon momentin e shkëlqimit të syve të tyre, duke i postuar më pas në rrjetin social Instagram.

Ai  është shprehur se e ka bërë këtë zgjedhje pasi tek sytë e fëmijëve, sipas Abdullah, fshihet i gjithë universi.

Fotot janë realizuar me dy lloje të aparateve: Nikon D750 dhe D180.

Ndiqini ato më poshtë:

https://www.instagram.com/p/CBBdFlWjicr/

https://www.instagram.com/p/CBbQlZ5DDEm/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/CEkCIMnjV0i/

https://www.instagram.com/p/CCl4O9UDIpU/

https://www.instagram.com/p/CEKTHF9DPAM/