Enigma virale, gjeni unazën e diamantit në foto

schedule13:00 - 15 Korrik, 2022

schedule 13:00 - 15 Korrik, 2022

Gjëegjëzat mprehin mendjen dhe nuk është gjithmonë e lehtë të çosh në zgjidhjen e tyre. Madje disa duhet të zgjidhen në një kohë shumë të shkurtër, gjë që tregon se sa të zhvilluara janë disa nga aftësitë tona. Enigma e mëposhtme u krijua për t’ju edukuar dhe nëse e zgjidhni atë, atëherë kjo do të thotë që ju jeni një gjeni!

Në foto shohim një kopsht ku është fshehur një unazë diamanti. Dizenjo të ndryshme shihen në ngjyra të ndryshme por unaza e diamantit duket se nuk është askund. Apo është ajo? Ndoshta hidhni një vështrim më të afërt?

Bien në sy karotat, lepujt, fluturat, lulet dhe në fund një karrocë e madhe. Shumica e njerëzve që janë përpjekur ta gjejnë atë e kanë pasur mjaft të vështirë për të gjetur zgjidhjen e enigmës. Siç shihet në imazhin më poshtë, unaza e lakmuar është e mbështjellë rreth një karote.

Nëse keni ardhur shumë afër, por nuk ia keni dalë, nuk ka problem pasi ky enigmë është më i vështirë se sa duket. Në enigmën tjetër mund të bëni më mirë sepse do ta keni trajnuar trurin tuaj pak më saktë./abcnews.al