Emisioni “Pressing”, 13 shkurt 2020

schedule11:11 - 14 Shkurt, 2020

schedule 11:11 - 14 Shkurt, 2020

Emisioni i plotë sportiv “Pressing”, në ABC News. Të ftuar në studio: Besnik Halilaj (president i Luftëtarit), Flor Riza, Ermal Tahiri, Agim Canaj, Edmond Gezdari dhe Eno Skarço.