Elbasan, vonon projekti i rrugëve me kalldreme në kala

schedule14:02 - 18 Tetor, 2017

schedule 14:02 - 18 Tetor, 2017

Investimet ne Elbasan duket se nuk po ecin në kohën e duhur. Kështu po ndodh me lagjen e vjetër të qytetit, atë të Kalasë. Punimet për rehabilitimin e të vetmeve rrugë me kalldrëm po vonohen dhe banorët janë të shqetësuar në prag dimri.

https://www.youtube.com/watch?v=S_UHdK_DfPM