Dino Mustafiç trondit me shfaqjen “Nëna dhe fëmija”

schedule18:23 - 27 Tetor, 2017

schedule 18:23 - 27 Tetor, 2017

Dino Mustafiç rivjen në Tiranë pas suksesit të shfaqjes Equse, me dramën psikologjike “Nëna dhe fëmija”. Në thelb të kësaj pjese vjen vështirësia e komunikimit ndaj dy njerëzve të cilët vuajnë izolimin total social dhe emocional, në emër të moralit.

https://www.youtube.com/watch?v=z93pAq0lMEw