Dibër, gjimnazistët  vazhdojnë  protestën për të rimarrrë ish-godinën e tyre

schedule14:40 - 2 Nëntor, 2017

schedule 14:40 - 2 Nëntor, 2017

Gjimnazistët e Peshkopisë protestuan përsëri për të rimarrë ish godinën e tyre e cila këto vitet e fundit ka shërbyer për Filialin e Universitetit Aleksander Moisiu. Me mbylljen e filialit bashkia e Dibrës po e kthen ndërtesën në zyra për vete. Në protestën e radhës ishin rreshtuar gjimnazistë, mësues, prindër, e qytetarë. Mësuesit i bënë thirrje kryetarit të bashkisë të tërhiqet nga vendimi për kthimin e ndërtesës në zyra dhe t’ua rikthejë atë gjimnazistëve.