Çifti martohet nën ujë në rezervuarin me peshkaqenët e rrallë

schedule07:21 - 21 Shtator, 2021

schedule 07:21 - 21 Shtator, 2021

Një çift që janë zhytës të zjarrtë e kanë rritur pasionin e tyre në një nivel tjetër duke u martuar nën ujë.

Lisa Huggins dhe Christopher Jackson u martuan në një akuarium tropikal 864,000 litra në qendrën Bear Grylls Adventure në Marston Green, Warwickshire.

Ndër krijesat e pranishme në rezervuar, së bashku me llojet e ndryshme të peshqve, ishin peshkaqenë gumë, një specie e ndrojtur që mund të rritet deri në shtatë metra e gjatë. Duke pasur parasysh natyrën e tyre, peshkaqenë gumë zakonisht nuk përbëjnë një kërcënim për njerëzit.

Çifti, të cilët ishin së bashku për pesë vjet para se të martoheshin, kishin mësuar të zhyten së bashku, prandaj ata vendosën të martoheshin në këtë mjedis të pazakontë.

Nuk ishte plani i tyre origjinal, megjithëse, me pandeminë duke e bërë të pamundur që ata të vazhdonin me atë që kishin rregulluar fillimisht.

Huggins, 38 vjeçe, i tha agjencisë së lajmeve PA: “Ne do të martoheshim në Qipro, pastaj, me Covid, nuk mund të udhëtonim, dhe më pas me kufizimet e mysafirëve, ai ndaloi gjithçka me të vërtetë.

“Pra, për ne, kjo ishte një mënyrë e mirë me të vërtetë, ne mund t’i mbanim numrat të ulur dhe të bënim diçka që e duam.”

Huggins vazhdoi të përshkruajë rëndësinë e mjedisit nënujor: “Ne jemi stërvitur për të qenë zhytës së bashku, kështu që është një lloj udhëtimi që kemi filluar së bashku … kështu që martesa ishte vetëm një pjesë tjetër e atij udhëtimi për ne, udhëtimi ynë i zhytjes .. ”

Jackson, 43 vjeç, shtoi se, pas anulimit të dasmës së tyre në Qipro, çifti vendosi të bëhej krijues me dasmën e tyre.

“Me Covid, ne nuk mund të martoheshim sepse ishim në izolim dhe kështu me radhë,” tha ai.

“Pastaj ne kontaktuam këta njerëz këtu për një veçori nënujore sepse ne të dy jemi zhytës dhe aa thanë ‘Po, ne do të donim ta bënim këtë’, kështu që këtu jemi sot.”/abcnews.al