Çfarë tregon për karakterin tuaj mënyra se si e mbani celularin?

schedule13:44 - 14 Qershor, 2022

schedule 13:44 - 14 Qershor, 2022

Nëse e mbajmë celularin me një ose dy duar, në pëllëmbë apo gishta, kjo tregon shumë për personalitetin tonë. Nga imazhi më poshtë, zgjidhni se si e mbani celularin tuaj dhe lëvizni poshtë për të parë se çfarë tregon për ju.

Nëse e mbani celularin në mënyrën 1

Nëse e mbani celularin vetëm me njërën dorë dhe përdorni vetëm gishtin e madh në ekran, jeni të shkujdesur, të lumtur dhe të sigurt. Ju nuk ankoheni për asgjë dhe pranoni që jeta është në rrugën tuaj. Mund të rrezikoni nëse është e nevojshme dhe të dilni nga zona juaj e rehatisë për të arritur qëllimet tuaja. Edhe pse kjo mënyrë e të menduarit mund të sjellë sukses profesional, në marrëdhëniet tuaja personale duhet të jeni të kujdesshëm dhe më pak të rastësishëm, për të mos krijuar përshtypjen se nuk jeni të interesuar për ata që keni pranë.

Nëse e mbani celularin në mënyrën 2

Nëse e mbani celularin me të dyja pëllëmbët, jeni të mençur, praktik dhe keni një instinkt të mirë. Keni ndjeshmëri dhe inteligjencë emocionale dhe kujdeseni për të tjerët. Këto tipare ju ndihmojnë të kultivoni lehtësisht marrëdhëniet personale, por duhet të mësoni t’i merrni gjërat me qetësi dhe të mos i besoni menjëherë kujtdo që njihni, sepse ata mund t’ju tradhtojnë.

Nëse e mbani celularin në mënyrën 3

Nëse e mbani celularin me gishtat e të dy duarve, keni mundësinë të analizoni shpejt situatat dhe të gjeni zgjidhje për çdo problem që mund të lindë. Ju besoni se më të aftët mbijetojnë gjithmonë dhe kjo është arsyeja pse mësoni sa më shumë aftësi që mundeni. Jeni një person i këndshëm dhe me shumë energji, por duhet të punoni shumë për të bindur të tjerët se interesimi juaj është i sinqertë.

Nëse e mbani celularin në mënyrën 4

Nëse e mbani celularin me njërën dorë dhe përdorni të gjithë gishtat e dorës tjetër kur përdorni ekranin, jeni kreativ dhe me siguri po merreni me art. Ju i ngarkoni bateritë tuaja duke bërë aktivitete solo, edhe pse jeni ekstrovert në ndërveprimet tuaja sociale. Megjithatë, në marrëdhëniet tuaja personale, prisni që personi tjetër të bëjë hapin e parë./abcnews.al