Çfarë tregojnë qimet në gjoksin e femrës?

schedule23:52 - 20 Mars, 2022

schedule 23:52 - 20 Mars, 2022

Nëse e gjeni veten papritmas me qime në gjoks, nivelet tuaja të testosteronit mund të jenë të ngritura për shkak të kësaj sindrome, që nënkupton prodhimin e hormoneve mashkullore në gjendrrat e vezoreve dhe atyre adrenale.

Ja çfarë tregojnë qimet në gjoksin e femrës…

Nivelet tuaja të testosteronit mund të jenë të ngritura për shkak të kësaj sindrome, që nënkupton prodhimin e hormoneve mashkullore në gjendrrat e vezoreve dhe atyre adrenale.