Botohen tekstet muzikore të Tefta Tashko Koços

schedule18:33 - 2 Nëntor, 2017

schedule 18:33 - 2 Nëntor, 2017

Botohen dorëshkrimet e teksteve muzikore të Tefta Tashko Koços dhe bashkëshortit të saj në 107 vjetorin e lindjes së sopranos së famashme. Muzikologët rikthejnë në vëmendje kontributin e çmuar të sopranos së famshme që në vitet 1935 e deri në fund të jetës në 1947.