Blenë biletat me të njëjtat numra, 3 anëtarë të një familje fitojnë nga 50,000 dollarë secili

schedule18:51 - 27 Tetor, 2022

schedule 18:51 - 27 Tetor, 2022

Tre anëtarë të një familjeje në Maryland blenë bileta për të njëjtin short lotarie, duke përdorur të njëjtin grup numrash dhe secili përfundoi duke fituar një çmim prej 50,000 dollarësh.

Lotaria e Maryland tha se një burrë 61-vjeçar nga Hampstead bleu një biletë prej 1 dollarësh për mbrëmjen e 13 tetorit. Vajza 28-vjeçare e burrit, nga Hampstead, dhe djali i tij 31-vjeçar, nga Towson, blenë bileta për të njëjtin vizatim nga i njëjti dyqan.

Të tre biletat mbanin kombinimin e numrave 5-3-8-3-4, i cili doli të ishte fitues në short, duke fituar çdo biletë një çmim prej 50,000 dollarësh.

Lotaria tha se një nga lojtarët planifikoi t’i vendoste fitimet e tyre në një shtëpi të re, ndërsa dy të tjerët thanë se do të investonin paratë e tyre të çmimit./abcnews.al