Basha i referohet Eurostat: Gjatë pandemisë çmimet u rritën më shumë

schedule15:20 - 19 Nëntor, 2020

schedule 15:20 - 19 Nëntor, 2020

Kreu i Partisë     Demokratike Lulzim Basha kareaguar përtëdhënat e publikuara nga EUROSTAT, në të clat Shqipëria u rendit e katërta në Europë për Rritjen e Përgjithshme të Çmimeve këtë tetor.

Përgjegjës për këtë Basha bën kryeministrin Edi Rama, që sipas tij për 7 vite rrënoi ekonominë. Ai shprehet se Shqipëria është vendi që u jep qytetarëve më pak ndihmë ekonomike.

Kryedemokrati thekson se shqiptarë kanë nevojë për një qeveri që punon për ta.

Mesazhi nga Lulzim Basha:

Shqipëria u rendit e katërta në Europë për Rritjen e Përgjithshme të Çmimeve këtë tetor, sipas metodologjisë së EUROSTAT.

Çmimet e ushqimeve u rritën me 6.6%.

Çmimet e transportit u rritën me 3.4%.

Për 7 vite, Rama e ka rrënuar ekonominë. Tani, gjatë pandemisë, Shqipëria është vendi që u jep qytetarëve më pak ndihmë ekonomike.

Qytetarët shqiptarë kanë nevojë për një qeveri që punon për ta.

Një qeveri që nuk është e zënë me politikë, por me kthimin e të papunëve në punë, ringjalljen e ekonomisë tonë dhe uljen e kostos së jetesës.

Një qeveri që do të sjellë shpresë të re për Shqipërinë.