Ambasada shqiptare në Athinë thirrje qytetarëve: Respektoni orarin që të mos krijohen radhë

schedule19:47 - 31 Korrik, 2020

schedule 19:47 - 31 Korrik, 2020

Ambasada shqiptare në Athinë ka sqaruar radhën e krijuar në sportelet e saj.

Ajo njofton se shërbimet konsullore kanë vijuar pas orës 19:00. Ajo kërkon mirëkuptimin e qytetarëve që të respektojnë oraret për takim për të evituar radhët.

“Te nderuar qytetare, ora 19:23 dhe Ambasada vijon te ofroje sherbime konsullore prane zyres konsullore, duke ofruar rreth 350 aplikime deri me tani, kryesisht aplikime per pajisje me Pasaporte dhe Karte ID.

Lutemi te keni parasysh qe Ambasada do te filloje te ofroje sherbime pa nderprerje nga ora 08:00 deri ne oren 20:00.

Kerkojme mirekuptimin e qytetereve qe, nga e hena dt. 03.08.2020, te respektojne oraret e caktuara per takim, per te evituar radhe te gjata dhe garantuar shpejtesi dhe cilesi ne sherbim.

Duke ju falenderuar, Ambasada e Republikes se Shqiperise ne Athinë”, thuhet në njoftim.