Alarme për bomba në 12 shkolla dhe disa qendra tregtare në Shkup

schedule16:52 - 8 Shkurt, 2023

schedule 16:52 - 8 Shkurt, 2023

Alarme për bomba të vendosura janë marrë sot pasdite në adresat elektronike të 12 shkollave të mesme, disa qendrave tregtare, RTVM-së dhe Qendrës së Transportit.

“Sot (08.02.2023) rreth orës 13:20, në SPB Shkup është raportuar se në adresat elektronike të 12 shkollave të mesme, si dhe në RTVM, në Qendrën e Transportit, QTQ, Xhevahir Siti, QT Ist Gejt, QT Siti Moll, është dërguar kërcënim për mjet shpërthyes të vendosur”, informon Ministria e Punëve të Brendshme.

Menjëherë pas marrjes së denoncimeve janë marrë masat për evakuimin e sigurt të godinave dhe në vijim janë kontrollet antiterroriste./Alsat/