Akademiku polak kthehet në “hit” në rrjetet sociale, falë maçokut të tij

schedule12:38 - 9 July, 2018

schedule12:38 - 9 July, 2018

Ajo që duhej të kishte qenë një intervistë serioze për tensionet politike në Poloni, u kthye në një fenomen vital në rrjete sociale. Akademiku polak kthehet në një fenomen në rrjetet sociale falë macokut të tij.

Aktivisti dhe politologu i opozitës në Poloni Doktor Jerzi Targalski është kthyer tashmë në një fenomen online pasi maçoku i tij Lizio, bëri shfaqjen e tij gjatë një inetrviste të realizuar në shtëpinë e studiuesit. Targaskli një nga akademikët kryesorë polakë dhe një ish aktivist i opozitës anti komuniste, po jepte një intervistë për tel;evizionin holandez NTR, kur maçoku i rij Lizio vendosi të bëhej pjesë e saj. Fillimisht ai ngjit në supet e akademikut dhe nisi të luajë duke penguar jo pak herë fjalën e Targasklit. Ajo që duhej të kishte qenë një intervistë serioze për tensionet politike në Poloni, u kthye në një fenomen vital në rrjete sociale. /abcnews.al