Adonis Filipi: Festivali Ndërkombëtar i Teatrit “Skampa” këtë vit edhe tek audiencat periferike

schedule16:46 - 21 Tetor, 2017

schedule 16:46 - 21 Tetor, 2017

Edicioni i 19-të i Festivalit Ndërkombëtar” Skampa “ do të startojë mbrëmjen e së dielës në Elbasan me trupën kineze. Drejtori artistik Adonis Filipi në një intervistë për ABC Neës rrëfen detaje rreth programit të festivalit dhe shtegtimit të shfaqjeve përtej Elbasanit.

 

https://youtu.be/zEjf7NKGCxo