A keni një IQ të lartë? Gjeni të gjitha objektet në foto për 10 sekonda

schedule14:02 - 6 Tetor, 2022

schedule 14:02 - 6 Tetor, 2022

Puzzles vizuale mprehin mendjen dhe nuk është gjithmonë e lehtë për të çuar në zgjidhjen e tyre. Madje disa duhet të zgjidhen në një kohë shumë të shkurtër, gjë që tregon se sa të zhvilluara janë disa nga aftësitë tona.

Imazhi i mëposhtëm është këtu për të testuar IQ dhe vëzhgimin tuaj. Keni vetëm 10 sekonda për të gjetur të gjitha objektet në foton më poshtë, a mundeni?

Është mjaft e thjeshtë por edhe e ndërlikuar për të gjetur përgjigjen. Shikoni me kujdes dhe numëroni mbrapsht për t’u përgjigjur brenda afatit kohor. Sa artikuj gjetët?

Objektet e fshehura në foto janë:

  1. Gota

Është objekti më i lehtë për t’u dalluar me një vështrim të thjeshtë në imazh.

  1. Varëse rrobash

Nëse shikoni në qendër të figurës, do të jeni në gjendje ta identifikoni lehtësisht.

  1. Ora

Ora është në anën e djathtë të imazhit, dhe nëse asgjë tjetër nuk ju tërhoqi më shumë vëmendjen, ka shumë mundësi që ta dalloni shpejt.

  1. Llambë

Llamba e dritës është pikërisht në qendër të figurës.

  1. Shishe

Shishja ndodhet diagonalisht përgjatë imazhit dhe fillon nga e majta.

Zgjidhjet ishin shumë të lehta pasi gjetët dhe nëse keni humbur ndonjë nga artikujt, ndoshta është çështje vëmendjeje. Është gjithashtu një mënyrë argëtuese për të matur IQ-në dhe vëzhgimin tuaj./abcnews.al