8 tatuazhe me histori tragjike që do t’ju bëjnë të qani

schedule17:22 - 19 Janar, 2022

schedule 17:22 - 19 Janar, 2022

Ne i mbajmë pranë zemrave tona, pavarësisht nëse është një kujtim i një kafshe të dashur apo një personi të dashur. Edhe ka një mënyrë më të mirë për t’i çmuar këto kujtime sesa t’i bëjmë ato përgjithmonë në lëkurën tonë? Kjo përmbledhje fokusohet tek njerëzit që kanë bërë tatuazhe për personat e zemrës që na kanë bërë të qajmë.

Ne synojmë të bëjmë përmbledhjet më të këndshme dhe kjo nuk bën përjashtim.

#1. “Një tatuazh shumë i çmuar i maces sime, Bailey, e cila ngordhi në moshën 18 vjeç e gjysmë.”

#2. “Blloku i madh përfaqëson vëllain tim më të madh, i cili vdiq një ditë para ditëlindjes së tij të dyzetë këtë vit. Është në ngjyrën e tij të preferuar dhe i vogli është në ngjyrën time të preferuar.”

#3. “Më në fund, kam pasur mundësinë të bëj diçka artistike me shenjën time të shpatullave.”

#4. “Një tatuazh për të treguar mbështetjen time për luftën e gruas sime me depresionin”

#5. “Është ditëlindja e vajzës sime Isabel sot. Ajo do të kishte qenë 16 po të jetonte. Ajo e ka shkruar këtë për mua kur ishte 10 vjeç, shoqëruar me një poezi.”

#6. “Diçka komike për të kompensuar “jetën shtesë” që më dha përmes operacionit në zemër”

#7. “Kohët e fundit kam bërë një tatuazh të ri! Është një poezi që babai im e kompozoi për mua ditën që linda”.

#8. “Tatuazhet e kampingut: Zakonisht, individë të mrekullueshëm vijnë në jetën tonë, qëndrojnë për një kohë dhe më pas ata duhet të largohen.”

/abcnews.al