5 shenja që tregojnë se seksi i keq do të mbetet i tillë mes jush

schedule21:07 - 14 Shtator, 2022

schedule 21:07 - 14 Shtator, 2022

Ka gjëra në jetë që nuk do të ndryshojnë kurrë! E shkuara nuk ndryshon, budallallëku nuk ndryshon, dielli gjithmonë do të lindë në lindje dhe seksi i keq do të mbetet seksi i keq! Natyrisht mund të provoni dhe të jepni mundësi dhe për hir të Zotit mos gjykoni që herët e para ka siklet!

Ne nuk jemi të gjithë për të gjithë dhe për fat të keq sado sipërfaqësore t’ju duket apo keni turp ta pranoni, seksi është një faktor shumë i rëndësishëm për të ndaluar lidhjen me dikë. Partneri është partner sepse ne bëjmë seks me të ose do të ishte shok.

Cilat janë shenjat që tregojnë se diçka nuk do të ndryshojë në seks mes jush!

#1 Komunikimi

Jemi lodhur duke e thënë. Do të ishte mirë që ajo që i thua atij të mos hyjë në një vesh dhe të dalë nga tjetri. Partneri juaj duhet të jetë i hapur për të dëgjuar se çfarë ju pëlqen në lidhje me seksin dhe ta bëni atë gjithashtu! Përndryshe e dashur, bëje vetë për të përfunduar.

#2 A ju kujtohet hera e fundit që ju pëlqeu?

Um! Te dua ketu! Nëse keni bërë seks shumë herë, p.sh. 10-20, dhe ju kanë pëlqyer 1 ose 2, atëherë gjërat nuk do të përmirësohen! Nëse seksi i fundit i mirë që mbani mend ishte me dikë tjetër, atëherë ikni!

#3 Nuk ju bën të ndiheni unik

Nëse nuk ndiheni epsh gjatë seksit, cili është qëllimi? Ju dëshironi të ndjeni se personi tjetër ju pëlqen në atë kohë dhe se ai nuk mund të ngopet me ju! Nëse mendoni se ai po ju përdor vetëm për lirimin e tij seksual ose komenton negativisht në trupin tuaj mbylli derën në fytyrën e tij!

#4 Kimi

Dashuria, megjithëse duket e ndërlikuar, bazohet në dy shkenca pozitive: matematikë dhe veçanërisht kimi. Kur dikush të pëlqen, është e lehtë, duket në veprimet e tij, dhe kur ka kimi, e ndjen! Nëse nuk ka kimi mes jush, nuk ndryshon! Nuk do të ketë kurrë! Nëse ndiheni të çuditshëm kur ai ose ajo ju prek, atëherë do të vazhdoni të ndiheni çuditshëm!

#5 Ai ofendohet kur i jepni udhëzime

Nese gjate seksit ti kerkon dicka dhe ai e trajton me keqkuptim, sikur nuk te pelqen ajo qe ben dhe fillon “nuk dua, nuk jam makineri seksi, pse ti më pret” etj. atëherë ne po flasim për një flamur të kuq të madh! E njëjta gjë vlen edhe për paraprakisht! Nëse nuk ka asnjë, ai nuk duhet të jetë kurrë në shtratin tuaj./abcnews.al