5 hapat si të aplikoni nga telefoni për kolaudimin e makinës

schedule14:39 - 5 Janar, 2022

schedule 14:39 - 5 Janar, 2022

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka publikuar në faqen zyrtare në Facebook hapat si mund të rezervoni online për kontrollin teknik të makinave duke shmangur radhët, por edhe sekserët.

Postimi i plotë
Rezervimi i orarit të Kolaudimit të mjetit rrugor kryhet direkt online ???, për të gjitha Qendrat e Kontrollit Teknik pranë drejtorive rajonale të DPSHTRR! ✔️??

Risia është se ky sistem i ri rezervimi ofrohet me autentifikim në llogarinë e secilit tek seksioni “Makina ime” në e-Albania, duke eliminuar spekullimet dhe sekserët që abuzonin dikur me radhën! ✅
Mirëadministrojmë linjat, personelin, kohën e çmuar për të gjithë ⏳, normalizojmë rrjedhën e shërbimit duke shmangur flukset artificiale “nisem pa plan, kur më teket, vonohem radhëve”! ?
ℹ️ Njihuni me kujdes me informacionin dhe përshkrimin e aplikimit❗️
? Hyni përmes faqeve:
/ Abcnews.al