10 të famshëm që kanë pësuar një transformim të plotë

schedule16:20 - 4 Janar, 2022

schedule 16:20 - 4 Janar, 2022

Humbja e peshës, rritja e mjekrës, prerja ose ngjyrosja e flokëve ose ndryshimi i plotë i rrobave janë vetëm disa nga ndryshimet e zakonshme që njerëzit bëjnë kur dëshirojnë një ndryshim total. Aspekti më tërheqës për ndryshimin e gjërave është grupi i normave universale të pashkruara, të cilave u përmbahen të gjithë, përfshirë superyjet. Kjo, natyrisht, përfshin individë, pamja e të cilëve është përmirësuar në mënyrë dramatike me kalimin e kohës.

Ne vendosëm të bënim disa hetime dhe zbuluam disa të famshëm që kishin publikuar me guxim foto nga vitet e tyre të hershme. Më pas zgjodhëm t’i krahasonim me fotografi më aktuale për të parë se sa shumë kishin ndryshuar. Ja çfarë zbuluam.

#1. ‘Maluma’

#2. ‘Lionel Messi’

#3. ‘Kate del Castillo’

#4. ‘Jack Black’

#5. ‘J Balvin’

#6. “Bredley Cooper”

#7. ‘Karol G’

#8. ‘Kate Beckinsale’

#9. ‘Heather Graham’

#10. “Kelly Osbourne”

/abcnews.al