Oerd Bylykbashi

sorecaaa-1.jpg
in a13:41 | 19/11/2019

The  meeting of DP leader Lulzim Basha with EU Ambassador Luigi Soreca has finished.

The meeting was held in blue headquarters while the ambassador did not prefer to make statements to the journalists.

Journalist Juxhin Mustafaraj says the meeting lasted 30 minutes.  Meanwhile, the focus of the conversation has been on Electoral Reform.

In the meeting  was also  the leader of the DP working group on the Election, Oerd Bylykbashi.

The opposition draft is almost ready and will be presented next week.

This meeting also took place at a time when the majority has said that within this year will conclude its draft on Electoral Reform which must be agreed with all parties. / abcnews.al

bylykbashi-1.jpg
in a15:40 | 05/11/2019

Former of PD Oerd Bylykbashi has told to the media what was discus in the meeting.The Democrat stressed out that today they discussed not only the issue of political will, but repeated again the opposition’s proposal for a transitional government and early elections.
Meanwhile, Bylykbashi said that there is still no deadline when the draft prepared by the opposition will be made public.
He declared that their position is clear and the electoral reform will be complete.
Bylykbashi said that message is clear, the opposition is 100% committed to Electoral Reform.  An Electoral Reform that will lead to free and fair elections and according to him Edi Rama does not do that.
-The majority should clearly understand that the reform must be all-inclusive. Elections are peaceful when there is consensus. Early elections is the only solution.
The 2019 report was the most unique to show us the way, ”said Bylykbashi./abcnews.al

bylykbashi.jpg
ger ta14:30 | 05/11/2019

Ka përfunduar mbledhja e grupit të punës në selinë e Partise Demokratike lidhur me Reformën Zgjedhore.

Ish deputeti i PD, Oerd Bylykbashi ka treguar për mediat se çfarë u diksutua në mledhje. Demokrati theksoi se sot diskutuan jo vetëm për çështjen e vullnetit politik dhe nënvizoi sërish propozimin e opozitës atë për qeveri tranzitore dhe zgjedhje të parakohshme.

Ndërkaq, Bylykbashi u shpreh se ende nuk ka një afat se kur do të bëhet publik drafti i përgatitur nga opozita.

Qëndrimi ynë është i qartë reforma zgjedhore do të jetë e plotë. Sot u diskutuan jo vetëm cështjen e vullnetit plitik. OSBE e thotë qartë se legjislacioni është por qeveria ka dështuar. Propozimi i opozitës është një qeveri tranzitore. Ne diskutuam propozimet e ndryshme që do të marrin rrugën e tyre sa i përket draftimit.

Mesazhi është i qartë, opozita është e angazhuar 100% për Reformën Zgjedhore. Një Refromë Zgjedhore që do të çojë në zgjedhje të lira dhe të ndershme. Edi Rama nuk e bën këtë.

Ne kemi një kalendar të përcaktuar ajo që është e rëndësishme është implementimi i të gjitha çështjeve. Në këto javë do të posedojmë të gjitha qendrimet tona.

Nuk për përcaktova asnjë afat kohor se kur do jetë drafti konkret. Mazhoranca duhet ta kuptojë qartë se refoma duhet të jetë gjithë përfshirëse. Zgjedhjet janë të qeta janë atëherë kur ka konsensus. Zgjedhjet e parakohshme e vetmja zgjidhje. 

Osbe ka dhënë një kontribut të vazhdueshëm. Raporti i 2019 ishte një ndër më unikët për të na treguar rrugën”, tha Bylykbashi./abcnews.al

bylykbashi-oerd-1280x606.jpg
nev ila20:49 | 17/10/2019

“Edi Rama ka shkatërruar shpresat e mëdha të shqiptarëve”, kështu ka deklaruar mbrëmjen e sotme ish-deputeti i partisë demokratike Oerd Bylykbashi.

Bylykbashi ka qenë i ftuar mbrëmjen e sotme, në Mbrëmje ABC me gazetaren Mirela Milori, ku tha se opozita është e vendosur në objektivin e saj për largimin e Edi Ramës pasi, sipas Bylykbashit, është arsyeja që negociatat do të shtyhen se vendi është i zhytur në korrupsion. Gjithashtu Bylykbashi theksoi se kriza politike në vend, do të vazhdojë të thellohet, për sa kohë qëndron Edi Rama në krye të shtetit, gjë e cila do të reflektohet në ekonomi dhe shoqëri.

Pjesë nga biseda në studio:  

Mirela Milori: Sa ndikon euroskepticizmi në vendimmarrje për negociatat?

Oerd Bylykbashi: Sigurisht që secili vend bën lojën e tij, Holanda e ka me Shqipërinë, e cila thotë se, duhet shtet i së drejtës, dhe shtet i së drejtës do të thotë institucione të drejtësisë.  Lufta kundër korrupsionit, dhe lufta kundër krimit të organizuar, janë këto dy kolona që Holanda nënvizon për Shqipërinë. Gjykatë apo institucione të drejtësisë aktualisht nuk ka.

Mirela Milori: Opozita a ka përgjegjësi për këtë situatë?

Oerd Bylykbashi: Duhet të bëjmë më shumë për të larguar Edi Ramën. Detyra jonë është që të denoncojmë situatën ku janë shqiptarët. Shteti është i shpartalluar i tëri, dhe kërkojnë që të marrë përgjegjësi opozita?! Prokurorja e përgjithshme e përkohshme, u vendos për dy muaj,  ka kaluar dy vjet në detyrë, dhe nuk ka proceduar askënd. Këshilli i Lartë Gjyqësor dhe Këshilli i Lartë i Prokurorisë nuk bëhen dot gjykatë.

Mirela Milori: “Panorama” sipas jush, është se negociatat po na shtyhen se Edi Rama nuk ka punuar si duhet, si e shihni perspektivën në këtë vend?

Oerd Bylykbashi: Kriza vazhdon të thellohet. Kriza politike ka të bëjë dhe me ndërveprimin e opinionit publik, dhe kjo do të reflektojë në ekonomi dhe në shoqëri siç mund të jetë largimi i shqiptarëve nga vendi. Reforma zgjedhore është një instrument që mund të zgjidhë diçka në këtë histori. Kjo krizë zgjidhet vetëm me zgjedhje të parakohshme. Detyra e opozitës është që të bëj çdo gjë për të larguar Edi Ramën. Zgjedhjet e parakohshme janë e vetmja zgjidhje për krizën e thellë në vend./abcnews.al

bylykbashi-1280x684.jpg
ent ela14:13 | 07/10/2019

Ish deputeti i Partisë Demokratike Oerd Bylykbashi ka vlerësuar zgjedhjet në Kosovë si një leksion të madh për politikën shqiptare dhe këmbanë e fortë për qeverinë. Duke i krahasuar ato me zgjedhjet në Shqipëri, Bykybashi thekson së ndërsa në Kosovë zbatohet vullneti i zgjedhësve, në Shqipëri zgjedhjet i vrasin.

Deklaratë Partia Demokratike, Oerd Bylykbashi

Zgjedhjet parlamentare në Kosovë janë një leksion i madh për politikën ‎shqiptare, por mbi të gjitha janë një këmbanë e fortë për qeverinë. Zgjedhjet demokratike kërkojnë vullnet politik.

Kosova dha një mësim të madh se zgjedhjet bëhen demokatike, kur në vend të parë vjen interesi i zgjedhësve dhe kur qeveria ka vullnet për të zbatuar ligjin,‎ që garanton të drejtën e zgjedhësve dhe të kandidatëve që konkurojnë të lirë e pa presion.

Askush nuk ka dëgjuar zhurmë për reformë zgjedhore në Kosovë, por të gjithë pamë se si Kosova bëri zgjedhje demokratike që garantuan rotacion politik paqësor, ku fituesi angazhohet për ndryshim dhe humbësi nuk manipulon numërimin, por pranon humbjen.

Zgjedhjet demokratike në Shqipëri i vrasin:

 • Qeveritarët e korruptuar që blejnë vota për të vazhduar të mbajnë pushtetin
 • ‎Kriminelët që qeveritarët i angazhojnë për të blerë vota dhe frikësuar zgjedhësit në këmbim të tenderave dhe pasurive publike
 • Kandidatët me rekorde kriminale apo ushtarë të krimit
 • Oligarkët që financojnë partinë në pushtet që të vijojnë vjedhjen e shqiptarëve me PPP dhe konçensione
 • Komisionerët militantë që shkelin ligjin me dy këmbë duke mbushur kutitë apo manipuluar numërimin
 • Mediat e kapura nga pushteti me interesa biznesi apo licenca të paligjshme

ODIHR dhe Bashkimi Europian në 2019 kërkon të luftohet:

 • Shitblerja e votës dhe të ndëshkohen ata që blejnë vota
 • Presioni mbi zgjedhësit
 • Presioni mbi administraten
 • Cënimi i sekretit të votes
 • ‎Cënimi i lirisë së votës
 • Abuzimi me burimet shtetërore në favor të partisë në pushtet‎
 • Që partitë politike të jenë transparente me financat e tyre.

Partia Demokratike është e angazhuar për të gjitha këto, në mënyrë që t’u sigurojë shqiptarëve zgjedhje demokratike dhe rotacion demokratik me votë.‎  Partia Demokratike është e bindur që vetëm zbatimi i plotë dhe i vërtetë i rekomandimeve të ODIHR na hap rrugën për zgjedhje demokratike dhe për këtë ka propozar një plan me pesë pika, në bazë të të cilit qendron vullneti politik për zgjedhje të lira e të ndershme.

E vetmja pengesë në rrugën e shqiptarëve për zbatimin e rekomandimeve, si dhe garantimin e zgjedhje si gjithë Europa, është Edi Rama dhe qeveria e tij‎. Pa u larguar Edi Rama, zgjedhjet e Kosovës apo çdo reformë zgjedhore e jona, do të mbeten një leksion në letër. /abcnews.al

komisioni-i-venecias.jpg
ad min09:30 | 10/09/2019

Komisioni i Venecias ndodhet në Tiranë që prej ditës së djeshme pas kërkesës së Komisionit Hetimor për të dhënë opinionin e saj në lidhje me shkarkimin e Presidentit të Republikës, Ilir Meta.

Mëngjesin e kësaj të marte, delegacioni i “Venecias” zhvilloi një takim me dy përfaqësues të opozitës joparlamentare, respektivisht Oerd Bylykbashin për PD-në dhe Klajda Gjoshan për LSI-në. Ish-deputetët patën një prononcim të shkurtër për mediat në përfundim të takimit.

Ata thanë se kanë sqaruar pozicionin e tyre, që sicc e quajtën ata për tentativën në lidhje me shkarkimin e Presidentit. Gjithashtu, Bylykbashi dhe Gjosha i kanë thënë komisionerëve të “Venecias” që Presidenti nuk e shkeli ligjin dhe se ai mund të shkarkohet vetëm nga Gjykata Kushtetuese.

“Komisioni i Venecias ka ardhur këtu me ftesë të Kuvendit për të dhënë një opinion në lidhje me procedurën e turpshme për shkarkimin e Presidentit të Republikës që Parlamenti ka nisur. Ne ua bëmë të qartë se kjo është një përpjekje e qeverisë që, në mungesë të Gjykatës Kushtetuese, në themelet e një krize kaq të madhe, Parlamenti përpiqet që të tërheqë Komisionin e Venecias dhe Këshillit të Europës në lojën e tij të turpshme për të kapur të gjitha pushtetet, përfshirë Presidentin e Republikës. Kushtetuta është e qartë. Presidenti i Republikës shkarkohet vetëm nga Gjykata Kushtetuese, nëse ka shkelur rëndë Kushtetutën. Presidenti i Republikës është përpjekur të garantojë zgjedhje të lira dhe të ndershme, unitetin e popullit dhe pluralizmin politik në Shqipëri dhe kjo është një nga detyrat fisnike që ka luajtur në këtë rast Presidenti i Republikës. Presidenti i Republikës u dha garancinë zgjedhësve shqiptarë që zgjedhjet të bëheshin në një moment të dytë, në kushte më të mira. Parlamenti përpiqet që të shkarkojë Presidentin dhe në këtë lojë të turpshme përpiqet të bëjë palë institucionet ndërkombëtare, të cilat janë shumë të qarta në lidhje me këtë”, tha Bylykbashi.

“Sot diskutuam për një çështje që është e paprecedentë, aq më tepër për një vend që kërkon të çelë negociatat, për një vend që dëshiron të jetë anëtar i BE-së dhe në momentet kyçe, kur të gjitha palët sidomos qeveria do duhej të përqendrohej në plotësimin e kushteve për të marrë çeljen e negociatave në tetor ne merremi me një çështje që është jashtëzakonisht e rëndë edhe për imazhin e vendit. Aq më tepër të ftosh institucionet ndërkombëtare për të zgjidhur një çështje që në fakt për mua është për të mbuluar gjithçka që sot shkon keq me qeverisjen shqiptare”, tha Gjosha.

Ndërkohë, delegacioni është duke zhvilluar një takim në këto momente me një grup deputetësh të Partisë Socialiste. Më vonë ata do të takohen me deputetët e opozitës parlamentare. Gjithashtu një takim është planifikuar me kryetarin e Kuvendit, Gramoz Ruçi.

Pas tij, komisionerët do të takohen me Presidentin e Republikës, Ilir Meta, i cili po hetohen nga komisioni parlamentar nëse ka shkelur ligjin apo jo me shfuqizimin e dekretit të 30 Qershorit.

Pas drekës, do të jetë ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj që do të presë delegacioni, ndërsa më vonë ata do të shkojnë në kryeministri për t’u takuar me kryetarin e qeverisë, Edi Rama.

Gjatë së martës është rezervuar gjithashtu takim edhe me anëtarët e KQZ-së si edhe me anëtaren e vetme të Gjykatës Kushtetuese, Vitore Tusha. Delegacioni i Komisionit të Venecias do ta përfundojë punën e saj nesër pas takimit me anëtarët e Komisionit Hetimor Parlamentar dhe shoqërisë civile.

Në Tetor pritet përgjigja e Komisionit Hetimor nëse Meta e shkeli ose jo Kushtetutën kur firmosi anulimin e datës së zgjedhjeve në 30 Qershor./abcnews.al

oerd-bylykbashi-1.jpg
ad min15:43 | 18/08/2019

Partia Demokratike e konsideron të jashtëligjshme mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Shkodrës, në kushtet kur nga zgjedhjet e paligjshme të 30 Qershorit nuk ka asnjë kandidat fitues, pas largimit të Valdrin Pjetrit. Ish-deputeti demokrat, Oerd Bylykbashi ka sjellë në vëmendje rastin e Kavajës dhe largimin e Elvis Roshit, për të treguar se vetëm përmes një procesi të ri zgjedhor mund të ketë konstituim të organeve të reja vendore në Shkodër. Në një intervistë për ABC Neës, Bylykbashi e sheh 30 Qershorin një proces nul dhe të pacertifikuar nga Gjykata Kushtetuese.

Socialistët janë të vendosur që edhe pa një kryetar për drejtimin e bashkisë, të largojnë Voltana Ademin nga zyra dhe të drejtojnë institucionin me nënkryetar të zgjedhur prej tyre. Por për ish-deputetin demokrat, Oerd Bylykbashi rasti i Shkodrës është i ngjashëm me atë të Kavajës, dy vjet më parë kur ish-kryebashkiaku Elvis Roshi ra në rrjetën e dekriminalizimit dhe Presidenti dekretoi zgjedhje të reja vendore. Në një intervistë për ABC News, Bylykbashi sqaron se themeli kushtetues i 30 Qershorit ka rënë me dekret Presidencial.

“Askush të mos mendojë që zgjedhjet lokale u mbyllën me 30 Qershor. Janë të vetmet zgjedhje në historinë 25-vjeçare, pas rënies së komunizmit që kanë një pikëpyetje të hapur, thelbësore, kushtetuese përpara një gjykate, pra anulimi i datës 30 Qershor si datë zgjedhjesh dhe dekretimi i datës 13 Tetor si datë tjetër zgjedhjesh i kanë hequr themelin kushtetues dhe ligjor zgjedhjeve të 30 Qershorit. Për rrjedhojë, ato zgjedhje janë në procesin kushtetues nul”, tha Bylykbashi.

Gishtin e akuzës për situatën e krijuar, Bylykbashi e drejton te anëtarët socialist të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, për të cilët paralajmëron se do të përgjigjen penalisht për dëmin miliona euro që i kanë shkaktuar shtetit shqiptar.

“Të mbajnë përgjegjësi penale katër anëtarët socialistë të KQZ-së, do ta mbajnë këtë përgjegjësi penale, nuk i shpëtojnë dot. Kanë shpërdoruar miliona euro pasuri publike shqiptare për të organizuar zgjedhjet e PS-së, kështu që janë të vetmet zgjedhje të cilat nuk kanë fjalën e Gjykatës Kushtetuese. Këtë e thonë OSBE/ODHIR-i, këtë e thotë Departamenti i Shtetit, këtë e thonë ata që kanë minimumin e kuptimit të demokracisë, që është Gjykata Kushtetuese që shprehet”, tha Bylykbashi.

Ndonëse Partia Demokratike nuk është regjistruar në zgjedhjet e 13 Tetorit, Bylykbashi e sheh plotësisht të mundur zhvillimin e zgjedhjeve të parakohshme në këtë datë, e cila në rrafshin Kushtetutës është akoma e vlefshme.

“Ne jemi të gatshëm kurdo që sipas parametrave kushtetuese të ketë zgjedhje. 13 Tetori është një datë, e cila është brenda këtyre lloj parametrash. Problemi kryesor është sjellja e KQZ-së”, tha Bylykbashi.

Dorëheqja e Valdrin Pjetrit nga marrja e detyrës së kryebashkiakut të Shkodrës, pas publikimit nga PD të dënimit të tij në Itali për trafik të lëndëve narkotike, u pasua me një sërë takimesh në kampin opozitar. Lulzim Basha u takua me aleaten e LSI-së, Monika Kryemadhi dhe atë republikan, Fatmir Mediu për të përcaktuar aksionin e radhës përballë qeverisë. /ABC News Albania 24/7

oerd-bylykbashi.jpg
ad min15:17 | 14/08/2019

Zgjidhja e krizës së thellë politike janë vetëm zgjedhjet e parakohshme. Kështu është shprehur në një intervistë për ABC News ish-deputeti demokrat Oerd Bylykbashi. Sipas tij, kriza duhet të zgjidhjet në mënyrë urgjente këtë vjeshtë përpara se Shqipëria të marrë presidencën e OSBE-së, pasi në të kundërt kriza vetëm do të thellohej. Ish-deputeti i PD kërkon që në fokus kryesor të aksionit opozitar nga muaji Shtator e në vazhdim duhet të jetë vetëm zhvillimi i zgjedhjeve të parakohshme. 

Oerd Bylykbashi ka qenë dëshmitar i disa prej marrëveshjeve historike që politika shqiptare ka pasur në 2 dekadat e fundit. Për Bylykbashin, vjeshta është një mundësi e artë për politikën shqiptare para se kriza të thellohet edhe më shumë. Për ABC News, ish-deputeti demokrat rrëfen raportin që sipas tij kryeministri Rama ka me marrëveshjet që nënshkruan.

“Nga Shtatori deri në Dhjetor është një dritare mundësie shumë e madhe për politikën shqiptare për t’i dhënë një zgjidhje thelbësore kësaj krize dhe zgjidhja në fakt është vetëm një, zgjedhjet e parakohshme. Politika shqiptare dikur e ka patur kapacitetin për të arritur marrëveshje, konsensuse, kompromise, për t’i dhënë mundësi frymëmarrjes politike, zhvillimeve qeverisëse apo demokratike, gjë që është humbur krejtësisht të paktën në 6 vitet e fundit që kur Edi Rama ka marrë pushtetin si Kryeministër. E sheh marrëveshjen ose si diçka me të cilën ai mund të marrë pushtet ose si diçka për t’u thyer kur ai ka pushtetin”, tha Bylykbashi.

Marrja nga Shqipëria e drejtimit të Presidencës së OSBE-së në vitin 2020, për ish-deputetin demokrat duhet parë nga qeveria si një nevojë urgjente për t’i dhënë fund krizës.

“Shqipëria ka një mundësi dhe ka edhe nevoja therëse për këtë zgjidhje për shkak se viti 2020 do të jetë një vit në të cilin Shqipëria më pas do të përballet me një nga përgjegjësitë më të mëdha ka pasur ndonjëherë. Merr kryesimin e OSBE-së, e cila duhet thënë nuk është thjeshtë përfaqësia e OSBE-së në Tiranë, është organizata më e madhe rajonale e sigurisë në botë, ku luhen interesa shumë të mëdha mes dy krahëve tashmë të rikthyera, Perëndimit dhe tashmë Rusisë dhe aktorëve të tjerë që lozin bashkë me Rusinë”, tha Bylykbashi.

Bylykbashi thotë se për demokratët kërkesa për zgjedhje të parakohshme duhet të jetë kryefjalë e aksionit opozitar, ndërkohë që përballja në zgjedhje me Ramën duhet të ndodhë në një periudhë sa më të afërt.

“Zgjedhjet e parakohshme duhet të jenë në fakt kërkesa jonë numër 1 në gjykimin tim sepse e lidh me faktin që është zgjidhja e vetme e shëndetshme e kësaj krize të rëndë dhe të paprecedentë. Nuk ka asnjë model në të shkuarën, i cili mund të analizojë këtë situatë dhe këtë krizë ku jemi sot. Askush nuk duhet të ketë iluzione, nuk mund të ketë zgjidhje pa zgjedhje të parakohshme. Të gjithë duhet ta kenë të qartë që krizat kanë një mekanizëm tipik, krizat vetëm përkeqësohen dhe sigurisht përkeqësimi sjell zgjidhjen e saj, por kostoja e saj është shumë e lartë”, tha Bylykbashi.

Demokratët i shohin zgjedhjet e 30 Qershorit si një proces nul dhe pa dekret presidencial, ndërkohë që PS ka arritur të marrë drejtimin e më shumë se 55 bashkive. Por zhvillimi i fundit me rastin e kandidatit të PS në Shkodër, Valdrin Pjetri do të turbullojë sërish ujërat mes mazhorancës dhe opozitës para përfundimit të pushimeve./ABC News Albania 24/7

komision.jpg
ad min12:57 | 05/07/2019

Ish-deputeti Oerd Bylykbashi në një konferencë për shtyp nga selia blu bëri publike një video që sipas tij tregon manipulimin që është bërë me zgjedhjet.

“Sot iu paraqesim provën filmike të kësaj skeme kriminale të manipulimit të rezultatit zgjedhor. Mekanizmi është shumë i pastër, është mbushja e kutive të votimit me vota nga komisionerët. Është një qendër votimi në Kavajë. Kjo është qendra e votimi ku nuk ka asnjë garanci se është e hapur. Mund ta shihni ka dhe bedge-n e anëtarit të komisionit. Plotësojnë fletët e votimit komisionerët dhe mbushin kutitë. Të gjithë këta komisionerë do të mbajnë përgjegjësi penale për veprën penale të falsifikimit të zgjedhjeve nëpërmjet mbushjes së kutive. Identifikojnë zgjedhësin pasi marrin të dhënat telefonikisht. Marrin të dhënat e kartës së identitetit të zgjedhësve që nuk vijnë dot të votojnë përfshi dhe emigrantë dhe këtë e bëjnë në mënyrë individuale që të kontrollojnë fluksin, por ndërkohë asnjë zgjedhës nuk paraqitet. Komisioneri plotëson fletën e votimit, e mbush aty ku duhet”, tha Bylykbashi.

Sipas Bylykbashit, gjithçka është bërë me urdhër të kryeministrit dhe më pas është zbatuar nga KQZ. Ai deklaroi se të gjithë personat që kanë kryer krime zgjedhore do të mbajnë përgjegjësi penale.

“Kjo maskaradë e urdhëruar nga Edi Rama e ekzekutuar në mënyrë piramidale nga KQZ, nga katër militantët e PS në KQZ të cilët duhet të mbajnë përgjegjësi penale për këto krime zgjedhore që ata kanë kryer dhe ekzekutuar duke filluar nga KQZ dhe urdhrin që i ka dhënë KZAZ-ve dhe KQV-ve. Është një mekanizëm i tërë piramidal vetëm e vetëm për të ekzekutuar porosinë e Edi Ramës që pjesëmarrja në votim të ishte sa më e lartë e mundshme.

Numri i votave në kuti nuk do t’i korrespondonte pjesëmarrjes në votim dhe kjo është shumë e qartë. Vetëm 15% ka votuar dhe kjo është monitoruar një më një në 12 orë rresht nga monitoruesit e PD-së edhe pse opozitës iu mohua aksesi në qendrat e votimit.

Kjo skemë kriminale është shtrirë në të gjithë Shqipërinë. Provat janë mbledhur, po dokumentohen ditë për ditë e më tepër dhe kallëzimet penale do të bëhen për të gjithë këta persona që janë përgjegjës”, tha Bylykbashi./acbnews.al


Rreth Nesh

ABC NEWS është i pari televizion në Shqipëri që në ditën e parë të transmetimeve nis me lidhje direkte nga 7 studio lokale ne Shkodër, Durrës, Elbasan, Korcë, fier, Vlorë e Gjirokaster. Për të pasuruar gjeografinë e informacionit së shpejti do të mundesohet edhe studio nga Lezha me transmetime live në cdo kohë.
Në faqen zyrtare në internet, abcnews.al do të gjeni portalin më të pasur ballkanik me lidhje në rrjetet më të mëdha sociale facebook, twitter si dhe në një prej websiteve më të fuqishëm në kulturën e internetit YOUTUBE. Transmetimi i ABC news është live 24 ore. 
NUIS/NIPT K01711004F


Kontakt

Telefono