Zbuloni se çfarë tregon për ju, si e shkruani shkronjën X

schedule17:41 - 25 Nëntor, 2021

schedule 17:41 - 25 Nëntor, 2021

Shkrimi juaj i dorës mund të zbulojë informacione për personalitetin tuaj dhe mënyrën se si mendoni për veten dhe e perceptoni botën përreth jush.

Një imazh i krijuar nga përdoruesi i Twitter @cyanpotato u bë virale pasi u shpërnda nga @smasey, duke pyetur njerëzit se si e shkruajnë “X”-in e tyre. Ilustrimi tregon tetë mënyra të ndryshme për të shkruar shkronjën “X”, dhe Metoda 7 është më e zakonshme.

Sigurisht, të gjithë kanë një mënyrë të ndryshme për të shkruar “X”, por do të habiteni kur mësoni se mund të zbulojë shumë për personalitetin tuaj. Grafologjia është studimi i shkrimit të dorës për të përcaktuar personalitetin e një personi dhe besohet se mund të thuhet shumë për një person nëse shkrimi analizohet mirë.

Për të kryer testin e mëposhtëm, ju duhet të gjeni vetëm 1 nga 8 mënyrat për të gjurmuar “X” dhe më pas të rrëshqitni për të parë se çfarë thotë për ju.

  1. Nga poshtë djathtas lart majtas, pastaj nga poshtë majtas lart djathtas

Jeni tipi i personit që ka kuptim të mirë dhe është i besueshëm dhe rrallëherë keni diçka për të thënë për dikë. Jeni optimistë dhe prisni me padurim atë që do të sjellë e ardhmja, por lumturia juaj buron nga aftësia juaj për të vlerësuar atë që keni këtu dhe tani.

Ju rrallë jeni tipi që bëni bujë dhe përshtateni me çdo gjë që ju vjen me një shpirt bujar. Motoja juaj është “Edhe kjo do të kalojë”.

  1. Nga poshtë majtas lart djathtas, pastaj nga poshtë djathtas lart majtas

Ju jeni shumë të vetëdijshëm për rrënjët tuaja dhe nga vini, dhe nuk e lejoni kurrë veten ta harroni atë. Ju jeni në gjendje t’i përballoni sfidat e jetës me lehtësi për shkak të mirënjohjes që keni për përvojat tuaja të kaluara.

Ju e vlerësoni mënyrën se si ju kanë formësuar dhe ju kanë bërë njeriun që jeni sot. Nuk ndiheni kurrë të detyruar të ndryshoni sipas pritshmërive të njerëzve, sepse keni punuar shumë për të qenë personi që jeni sot.

  1. Nga lart djathtas poshtë majtas, pastaj nga poshtë djathtas lart majtas

Jeni një person krejtësisht spontan dhe është e vështirë të parashikoni se çfarë do të bëni më pas. Njerëzit mendojnë se është emocionuese të jesh pranë, sepse je plot surpriza dhe ke shumë anekdota interesante për të ndarë.

Nuk ju pëlqen të sulmoheni nga konventat, dhe ndonjëherë i kaloni kufijtë dhe i shkelni rregullat vetëm për të zbuluar se çfarë ndodh kur e bëni këtë. Motoja juaj është të vini në dyshim gjithçka, sepse asgjë nuk duhet marrë si e mirëqenë.

  1. Nga poshtë djathtas lart majtas, pastaj nga lart djathtas poshtë majtas

Ju jeni një person jashtëzakonisht intuitiv dhe shpesh zbuloni se instinktet tuaja rrallë ju zhgënjen. Ju i besoni instinkteve tuaja për t’ju treguar nëse dikush është toksik ose ka nevojë për ngushëllim, dhe i besoni instinkteve tuaja për të vendosur nëse një vendim që duket i drejtë do t’i dëmtojë ata në planin afatgjatë.
Ju shihni më të mirën tek njerëzit dhe jeni gjithmonë të gatshëm t’u jepni atyre një shans të dytë. Ju e dini se koha sjell ndryshime dhe ju prisni të shihni një ndryshim pozitiv tek ata që doni, si dhe tek vetja.

  1. Nga lart majtas poshtë djathtas, pastaj nga poshtë majtas lart djathtas

Jeni tepër të vetë-motivuar dhe ambicioz dhe ndiqni ëndrrat tuaja kur bota ju thotë të hiqni dorë nga ato.
Ju nuk i lejoni njerëzit e tjerë të përcaktojnë rrjedhën e jetës suaj, sepse keni mençurinë për të kuptuar se të jetosh për t’i kënaqur njerëzit e tjerë vetëm çon në keqardhje. Mos e humbni kohën duke u përpjekur të bëni gjëra për të tjerët, dhe njerëzit do t’ju respektojnë dhe do ta admirojnë vlerën tuaj.

  1. Nga poshtë majtas lart djathtas, pastaj nga lart majtas poshtë djathtas

Ju jeni vazhdimisht në kërkim të lartësive të reja për të arritur, gjëra të reja për të arritur dhe përvoja të reja për të zbuluar. Ju jeni një pionier, duke shkuar atje ku askush nuk guxon të shkelë dhe duke ndezur një shteg që të tjerët ta ndjekin.

Është e vështirë të shkëpusësh veten pasi të kesh vendosur mendjen për diçka dhe të besosh se dështimet dhe zhgënjimet janë pjesë e rrugës drejt suksesit. Nuk jeni të lumtur kur arrini një qëllim dhe kërkoni diçka edhe më të vështirë për t’u arritur.

  1. Nga lart majtas poshtë djathtas, pastaj nga lart djathtas poshtë majtas

Ju jeni një person i ndërgjegjshëm, i përpiktë në detyrat dhe përgjegjësitë tuaja. Ju preferoni t’i bëni gjërat në mënyrën e duhur dhe besoni në dhënien e zemrës në gjithçka që bëni.

Ju prireni të jeni pothuajse tërësisht një perfeksionist, ndonjëherë keni frikë të përballeni me të panjohurën. Por të luash me siguri gjithmonë shpërblehet dhe ke një ndjenjë rehatie dhe lehtësie nga e njohura. Njerëzit ju shohin si të besueshëm dhe të sigurt, edhe ata e dinë se mund të mbështeten tek ju për të qenë të sinqertë dhe të sinqertë me ta.

  1. Nga lart djathtas poshtë majtas, pastaj majtas lart poshtë djathtas

Ju jeni një gjeni krijues me një imagjinatë të gjallë që e aplikoni në aktivitete më praktike. Njerëzit mendojnë se ju jeni ai lloj personi që ju ka mbetur gjithmonë në kokë, por ata nuk e kuptojnë se edhe kur jeni të thellë në mendime, jeni shumë vigjilentë ndaj asaj që ndodh rreth jush.

Ju nuk jeni lloji i personit që kufizoheni vetëm nga ajo që mund të shihni, dhe mund të shihni mundësitë dhe mundësitë që shumica e njerëzve shpesh anashkalojnë. Kjo mund t’ju japë një avantazh ndaj pjesës tjetër të botës në udhëtimin tuaj drejt suksesit./abcnews.al