Zarf me plumb në selinë e Sampdorias

schedule17:24 - 30 Janar, 2023

schedule 17:24 - 30 Janar, 2023

Një letër kërcënimesh e shoqëruar me një plumb u dorëzua në selinë e Sampdorias.

Zarfi kishte edhe një mesazh të shkruar me dorë: “Kësaj radhe është bosh, herën tjetër është e vërtetë”.

Në mëngjes, një grup prej rreth 70 ultrasësh kishin zhvilluar një protestë në zyrat e Martin Piaggio, të cilat aktualisht janë të mbyllura.

Ditët e fundit fansat kishin shkruar një deklaratë kundër familjes Garrone-Mondini: “Nëse Sampdoria zhduket, ju, familja Garrone-Mondini, do të keni përgjegjësinë kryesore”.

Tashmë në nëntor ultrasit kishin marshuar nëpër rrugët e qendrës kundër menaxhmentit dhe “për të mbajtur një qëndrim të ashpër kundër gjithçkaje dhe kujtdo që i bën keq Sampdorias”. /G.D abcnews.al/