Zakoni i thjeshtë që do të shpëtojë marrëdhënien tuaj

schedule08:20 - 27 Shkurt, 2023

schedule 08:20 - 27 Shkurt, 2023

Kur flasim për marrëdhënie dashurie afatgjata, mendojmë për lëvizje madhështore dhe ndryshime rrënjësore. Derisa nuk mund të kuptojmë se çfarë duhet dhe ne heqim dorë.

Përveç rregullit bazë që na thotë të mos ndalojmë takimet dhe të mos lejojmë që rutina të depërtojë në marrëdhënien tonë, ekziston një rregull edhe më themelor, dhe do t’ju duket krejtësisht budalla.

“Bëhuni miq.” Duhet të jetë e dhënë për marrëdhëniet që zgjasin shumë, por nuk është kështu. Kjo nuk do të thotë që të harroni pjesën e dashurisë, por të pyesni tjetrin për ditën e tij, të flisni, të qeshni së bashku dhe të mos e kultivoni vazhdimisht këtë lloj marrëdhënieje. Ashtu siç kujdeseni për miqësitë tuaja, ashtu duhet të punoni edhe me partnerin tuaj.

Filtroni atë që thoni dhe kini kujdes që të mos lëndoni personin tjetër. Respektoni hapësirën dhe kohën e tij dhe mos merrni asgjë si të mirëqenë. Ndani interesat tuaja dhe bëni gjërat së bashku. Dashuria është e mrekullueshme, por nuk mjafton për të mbajtur një marrëdhënie për një kohë të gjatë./abcnews.al