WhatsApp-i juaj do të ndryshojë përgjithmonë, 9 modifikime të mëdha që do të vijnë së shpejti

schedule14:46 - 22 Qershor, 2022

schedule 14:46 - 22 Qershor, 2022

Whatsapp po punon për një sërë përditësimesh dhe disa janë zbuluar. Burimet kanë zbuluar disa ndryshme të mëdha në aplikacion, duke përfshirë një përmirësim të madh për adhuruesit e emoji-eve. Kur whatsApp teston veçori të reja, ai përdor një version të veçantë beta të aplikacionit.

Ekspertët e teknologjisë në WABetaInfo e shfrytëzojnë këtë aplikacion për informacion, duke na dhënë një vështrim të vogël në përditësimet e ardhshme. Aktualisht janë nëntë ndryshime në zhvillim.

Përdoruesit do të filtrojnë bisedat e palexuara ( funksioni aktivizohet me butonin në këndin e sipërm djathtas të dritares)

whatsapp desktop unread chat filter test

Reagimi ndaj mesazheve duke përdorur çdo emoji

WhatsApp starts rolling out message reactions to its users - GSMArena.com news

Profilet e biznesit mund të kenë foto kopertine 

Mund të dërgoni mesazhe dhe të bëni “mute” përdorues të caktuar gjatë një telefonate në grup

Image

Kalimi i bisedave nga telefonat Android në iPhone (i disponueshëm në versionin beta)

WhatsApp conversations on Android moving to iOS

 

Sistem miratimi për anëtarësimin në grup ( administratorët do të kontrollojnë se kush i bashkohet një bisede në grup)

Veçoria ‘Album automatik’ do t’i lejojë përdoruesit të grupojnë video dhe foto në një bisedë

Aftësia për të bërë pauzë dhe rifilluar voicet (e disponueshme në versionin beta)

WhatsApp voice note feature

Reagimi ndaj mesazheve nga Windows (e disponueshme në beta)

/abcnews.al