Vijojnë takimet me banorët e Himarës

schedule18:06 - 27 Tetor, 2017

schedule 18:06 - 27 Tetor, 2017

Në Bashkinë e Himarës, do të rishikohen dokumentat për të gjithë banorët që pretendojnë tituj pronësie. Në një takim të zhvilluar, banorëve u është lënë një javë kohë për të prezantuar dokumentat, me qëllim shpronësimin dhe vijimin e rikualifikimit urban.

https://www.youtube.com/watch?v=kl70JREP3kI