VIDEO/ Tesla që shndërrohet në një tank, peshon 6 ton

schedule18:02 - 29 Maj, 2022

schedule 18:02 - 29 Maj, 2022

Disa inxhinierë gjermanë kanë shndërruar një Tesla Model 3 në një tank. Real Life Guys, një kanal i njohur në YouTube që bën shndërrime të çuditshme mjetesh, ka publikuar një video që tregon procesin e krijimit të asaj që mund të jetë një nga Tesla-t më ekstreme ndonjëherë.

Binarët dhe mekanizmi i tyre në këtë konvertim, së bashku me një sërë modifikimesh të tjera, e rritën peshën në 6 tonë. Atyre iu deshën katër javë për të ndërtuar automjetin, dhe pjesa më e madhe e asaj kohe u shpenzua për ndërtimin e pistave gjigante duke përdorur zinxhirë 1.3 tonësh.

Rezultati është padyshim mbresëlënës.