VETTING/ Rrugë që mbeten rrugëve

schedule21:00 - 11 Nëntor, 2020

schedule 21:00 - 11 Nëntor, 2020

11 vjet më parë nisi puna për ndërtimin e rrugës Qukës-Qafë Plloçë. Tri mandate qeverisëse shkuan dhe rruga ende nuk ka përfunduar. Duhet edhe të paktën një mandat tjetër që rruga të përfundojë. Bashkë me vonesat rruga është kthyer në gropë fondesh. Është një ndër rrugët që na tregon çasjen e qeverive për infrastrukturën rrugore.

Çfarë ka ndodhur në dy mandatet e Rilindjes me infrastrukturën rrugore? Sa rrugë u ndërtuan dhe si u mirëmbajtën.? Cili është ndryshimi në raport me qeverisjen e Partisë Demokratike? Pse një kilometër rrugë në Shqipëri e ka koston deri në 15 milion euro?

Për më tepër ndiqni emisionin e plotë VETTING në ABC nga gazetarja Luljeta Progni:

/abcnews.al