Vaksinimi anti- Covid, mbi 5 mijë doza të aplikuara në orët e fundit

schedule08:57 - 30 Janar, 2022

schedule 08:57 - 30 Janar, 2022

Në ditët e fundit është shënuar një rritje jo vetëm e numrit të infektuarve por edhe e vaksinimit anti Covid.

Në 24 orët e fundit janë kryer 5,413 vaksinime dhe janë evidentuar nga mjekët e familjes 92 qytetarë shqiptarë të vaksinuar plotësisht jashtë vendit, nëpërmjet çertifikatave të vaksinimit (ose 184 vaksinime të aplikuara jashtë vendit).

Ndërkohë nga fillimi i procesit të vaksinimit e deri më tani numri total i vaksinimeve të raportuara ka shkuar në 2 599 639 qytetarë përfshirë dhe vaksinimet e qytetarëve shqiptarë të kryera jashtë vendit dhe që janë të regjistruara në sistemet tona të integruara./abcnews.al