Truku për t’i bërë buzët të duken më mishtore

schedule08:45 - 21 Gusht, 2021

schedule 08:45 - 21 Gusht, 2021

Buzët me lëng janë të parezistueshme dhe çdo grua i dëshiron ato, pasi ato nxjerrin feminitet dhe sensualitet. Është gjithashtu kërkesa e shumicës së artistëve të kozmetikës, pavarësisht sa e thjeshtë apo intensive.

Ju jeni gjithmonë në kërkim të buzëve të plota dhe ka një mënyrë të garantuar për t’i arritur ato. Pa humbur natyralitetin e tyre.

Buzët me lëng janë të parezistueshme dhe çdo grua i dëshiron ato, pasi ato nxjerrin feminitet dhe sensualitet.

Edhe vetëm sepse nuk doni që ato të duken të sofistikuara, nuk keni nevojë as për një laps këtu. Ju duhet vetëm buzëkuqi, edhe me buzëkuq transparent ai funksionon.

I gjithë sekreti është të dalësh pak përtej kufijve të buzëve, duke dhënë kështu ndjesinë se ato janë më të mëdha dhe më të mishit. Pra, edhe më mbresëlënëse.

Fillojmë duke aplikuar buzëkuqin në të gjithë sipërfaqen e buzëve, siç bëjmë zakonisht. Vetëm me gishtin tregues, më pas fshijeni buzëkuqin, në mënyrë që të shkrihet pak.

Aplikoni ngjyrën në këtë mënyrë, gjithmonë me lëvizje të buta, duke u kujdesur që të dilni pak përtej kufijve të buzëve. Edhe ne insistojmë në pikën e buzës së sipërme ku krijohet kjo “zemër”.

Kur të mbarojmë, aplikoni përsëri buzëkuq në buzë, kryesisht në qendër të tyre./abcnews.al