Tre sugjerime të shijshme për vaktet e ndërmjetme

schedule22:55 - 28 Shkurt, 2021

schedule 22:55 - 28 Shkurt, 2021

Për një nënë që punon, e cila përpiqet të ekuilibrojë kohën e saj midis karrierës së saj dhe fëmijëve të saj, nuk ka asgjë më të mirë se planifikimi i duhur. Nëse jo në të gjitha fushat që lidhen me fëmijët, kjo është jashtëzakonisht e vështirë në praktikë gjithsesi  të paktën për sa i përket përgatitjes së vakteve të tyre gjatë ditës, përfshirë mëngjesin dhe pasditen.

Kur në frigorifer ka lëndët e para të domosdoshme për të krijuar meze të shijshme në versione dhe alternativa të ndryshme, atëherë për çdo fëmijë, madje edhe më i kërkuari apo “i vështiri” në ushqimin e tij, çdo ditë e javës fiton shijen e vet! Pak kohë për përgatitje gjatë fundjavës ia vlen të kurseni kohë dhe energji mendore gjatë gjithë javës. Bërja e vakteve për fëmijët në këtë mënyrë mund të duket si një detyrë e vështirë ose që kërkon shumë kohë, por jo e pamundur.

Për sa kohë, sigurisht, ka ndihmën e duhur! Ashtu si ajo që ‘brumi i artë’ u ofron të gjitha nënave të zëna, përmes gamës së gjerë të zgjedhjeve të shijshme nga përbërësit e zgjedhur që ofron si bazën më të rëndësishme për krijimin e vakteve të shijshme që do të pëlqejnë të vegjël dhe të moshuar. Merrni një ide për tre sugjerime alternative për një të dhjetën e shijshme dhe të bërë në shtëpi ose pasdite dhe të keni lëndën e parë të duhur, edhe imagjinata juaj të befasojë fëmijët tuaj./abcnews.al