Tre shenja që tregojnë se lidhjes suaj po i vjen fundi

schedule09:12 - 31 Tetor, 2022

schedule 09:12 - 31 Tetor, 2022

Fillimi i një marrëdhënieje është gjithmonë një proces emocionues, në të cilin zbuloni një person të ri dhe me të mësoni pjesë të fshehura të karakterit tuaj. Zakonet dhe aftësitë e personalitetit që nuk e kishit imagjinuar kurrë se i kishit.

Kjo rrahje zemre e dashurisë, e cila është një ndjenjë e madhe dhe është një bekim kur e ndjen dhe sidomos kur është e ndërsjellë, ndonjëherë ka një datë ndarje.

Me gjithë përpjekjet, nëse flaka shuhet, nuk mund të rindizet dot kollaj dhe diku aty mbetet vetëm të ruash momentet pozitive dhe kujtimet e veçanta, duke tërhequr secili harkun e tij në vazhdimësi të këtij rrugëtimi që quhet jetë.

Si do ta kuptoni se ka ardhur ky moment i pakëndshëm?

Përgjigja më e saktë është se do ta ndjeni. Megjithatë, nëse do të mund të renditnim tre treguesit më të zakonshëm në një triptik, do të ishte si më poshtë. Sepse, shumë herë, ne shmangim përballjen me atë që na lëndon.

Ju nuk i bëni më gjërat së bashku

A ka ardhur koha kur nuk përpiqeni më të bëni gjëra të reja së bashku? A duhet të shihni të dy një shfaqje, të shkoni në një udhëtim apo thjesht të bëni një shëtitje diku ku nuk keni qenë kurrë më parë? Bie zilja e parë.

Nuk është prioriteti juaj i parë

Si vazhdimësi e të mëparshmes, fakti që partneri juaj nuk është mendimi i parë në planet tuaja, por edhe në planet tuaja, madje edhe në lajmet tuaja, do të thotë se vendi i rëndësishëm që ai kishte në jetën tuaj po gërryhet dalëngadalë.

Ju nuk kërkoni të jeni vetëm

Në njëfarë mënyre, përfundoni duke shmangur të qenit vetëm pasi do të jetë e pakëndshme. Në fakt, mund të keni frikë se mos mund të nisë ndonjë diskutim për të ardhmen, të cilin ju i shmangni dhe sigurisht nuk do të ndiheni kurrë gati për t’u përballur me të, si rezultat i së cilës përpiqeni gjithmonë të sillni palë të treta në kompani…

A ju kujton ndonjë gjë e gjithë kjo? Nëse po, ndoshta ka një problem./abcnews.al