Tjetër “shuplakë” për Maurizio Sarrin, tashmë jashtë fushave të futbollit

schedule21:35 / 12/02/2020

“Nëse nuk do të kisha dashur të isha nën presion, do të kisha punuar në Postë”. Sarri shpjegoi kështu momentin që po përjeton pas humbjes së Juventusit të tij kundër Veronës. Një ndeshje që i kushtoi disa kritika, të cilat trajneri i Juventusit nuk i ka pritur mirë.

Një përgjigje që nuk ka kaluar pa u vënë re, veçanërisht për ata që janë drejtpërdrejt të prekur nga këto komente. Poste Italiane, në fakt, përmes një deklarate për shtyp iu përgjigj Sarrit për fjalinë e thënë në konferencë për shtyp: “Poste Italiane fton zotin Sarri të marrë disa minuta nga koha e tij e çmuar për të informuar veten se Kompania e Postës është ndërmarrja më e madhe në vend, e cila është zgjedhur nga të diplomuarit e rinj si ndër kompanitë më tërheqëse për të punuar në të.

Posta Italiane, e cila njihet si ndër 500 kompanitë më të mira në botë për cilësinë e jetës së punës, e cila ka krijuar midis shfaqjet më të mira të tregut të aksioneve në 2019 dhe që renditet e treta në botë midis kompanive italiane për sa i përket imazhit dhe reputacionit.

Provat, në kundërshtim me ato që pretendon Sarri, janë në rregull dhe kompania u përgjigjet qytetarëve, bizneseve dhe administratave publike”.

Dhe për Maurizio Sarrin, Posta Italiane ka një thirrje: “Ne po presim që ju të shihni punën tonë të përditshme personalisht, në një nga 15 mijë zyrat tona operative”, përfundon përgjigja e ashpër nga Posta Italiane./abcnews.al

schedule21:35 / 12/02/2020