Test/Nëse mund ta zgjidhni këtë enigmë për 20 sekonda, ju keni një mendje shumë të mprehtë

schedule16:01 - 6 Korrik, 2022

schedule 16:01 - 6 Korrik, 2022

Një enigmë vizuale në Tik Tok i ka bërë përdoruesit të çmenden, duke u përpjekur të gjejnë zgjidhjen.

Dhjetë lapsa janë rreshtuar në një tavolinë në grupe prej katër vetash me një distancë relative midis tyre. I pari nga e majta ka katër lapsa, i dyti tre, i treti dy, i ndjekur nga një laps i vetëm. Në thelb, ajo që u kërkohet përdoruesve të bëjnë është të lëvizin një laps në mënyrë që të ndryshojnë rendin e tyre në mënyrë që katër lapsa të shkojnë në të djathtë dhe vetëm një në të majtë.

@alister_payne #DisneyPlusVoices #fyp ♬ Under Pressure – Remastered 2011 – Queen

Zgjidhja është më e lehtë për njerëzit që operojnë më shumë me hemisferën e majtë të trurit të tyre. Për të zgjidhur enigmën, lëvizni lapsin e dytë nga grupi i majtë në hendekun midis të dyve dhe njërit më vete. Numri i lapsave në secilin grup tani është nga një në katër.

Aftësia e dikujt për të menduar në hapësirë ​​përcakton se sa shpejt mund ta zgjidhë enigmën. Nëse arrin ta zgjidhësh për 20 sekonda, atëherë sipas ekspertëve, ju keni një mendje shumë të mprehtë./abcnews.al