Test/ Imazhi që dalloni zbulon përshtypjen e parë që i lini të tjerëve

schedule12:49 - 17 Shtator, 2022

schedule 12:49 - 17 Shtator, 2022

Është mirë të themi se nuk na intereson se çfarë mendojnë të tjerët. Por sa e vërtetë është kjo?

Mirë, na pëlqen të dukemi rehat, por thellë brenda vetes duam të lëmë një përshtypje të mirë. Çështja është se ne nuk e dimë se si na trajtojnë të tjerët.

Testi i mëposhtëm është këtu për të ndihmuar.

Gjëja e parë që do të shihni në imazh zbulon përshtypjen e parë që jepni dhe atë që personi tjetër mendon për ju kur ju takon për herë të parë.

Nëse ke parë trupin e një gruaje, je bujar. Ata rreth jush e admirojnë energjinë tuaj pozitive dhe kur jeni në një grup, ata e kuptojnë se jeni të motivuar për të arritur qëllimin tuaj. Jeni empatik, kini kujdes për njerëzit përreth jush dhe kini kujdes që të mos i lëndoni.

Nëse keni parë fytyrën e një mashkulli, dukeni disi e paarritshme dhe i fshehni mirë emocionet tuaja. Kur dikush ju takon për herë të parë, ai nuk e di nëse jeni i bezdisshëm apo nëse thjesht keni një fytyrë pokeri.

Në një kompani, ju tregoni natyrën tuaj drejtuese dhe, megjithëse dukeni të lehtë dhe bashkëpunues, nuk e ndiqni pa mendje turmën./abcnews.al