Keisuke Inagaki është bërë i njohur për portretet që bën në ushqim. 51-vjeçari bashkoi dashurinë e tij për gatimin me animacionin në vitin 2011, kur doli vullnetar për të gatuar për fëmijët në Fukushima, i goditur nga cunami dhe katastrofa bërthamore.
Për të tërhequr vëmendjen e të vegjëlve, ai filloi të bënte vizatime në petulla. Sekreti i kuzhinierit është i thjeshtë: në vend të qumështit të rregullt, ai përdor qumësht soje. Kështu që petullat nuk dalin të verdha, por të bardha. Ky është një sfond i shkëlqyeshëm për një fotografi.
Një model i thjeshtë kërkon rreth 5 minuta nga Keisuke Inagaki, dhe një portret i detajuar zgjat deri në 30 minuta. Por vizitorët e restoranteve janë gati të presin për aq kohë sa u pëlqen të shohin një mrekulli të vogël. /abcnews.al
View this post on Instagram