Taulant Balla intervistë në ABC News

schedule18:49 - 19 Shtator, 2017

schedule 18:49 - 19 Shtator, 2017

Diskutim për reformën zgjedhore dhe çështjet më të rëndësishme politike.
I ftuar në “Mbrëmje në ABC News” Kryetar i grupit parlamentar të PS-së Taulant Balla.