Special Report me Arlind Isa, (20/05/2023)

schedule18:29 - 20 Maj, 2023

schedule 18:29 - 20 Maj, 2023

Special Report është një hapësirë informative e Tv Abc News. Misioni i kësaj hapësire është që të jetë e profilizuar ndaj 2 ose 3 ngjarjeve kryesore të ditës.

Edicioni strukturohet nëpërmjet materialeve informative, lidhjeve direkte dhe të ftuarve për të sjellë një panoramë sa më të qartë të ngjarjes për të cilen po flitet.

E veçanta e Special Report është ndërthurja e transmetimit të edicionit nga vendi i ngjarjes në terren, me atë në studio.