Si të kujdeseni për lëkurën e yndyrshme?

schedule22:53 - 28 Mars, 2023

schedule 22:53 - 28 Mars, 2023

Nëse lëkura juaj është vazhdimisht e veshur me shkëlqim dhe vaj, atëherë është e pashmangshme se vuani nga një lëkurë e yndyrshme.

Lëkura e yndyrshme mund të jetë rezultat i shumë gjërave, ndër to gjenetika apo ndikimi i stresit.

Si të kujdeseni për lëkurën e yndyrshme:

Produktet kozmetike duhet t’i zgjidhni veçmas për llojin tuaj të lëkurës, Kështu, çdo herë që të pastroni dhe hidratoni lëkurën tuaj, poret nuk janë në rrezik për t’u bllokuar.

Megjithatë, kujdes me sasinë e produkteve, sepse nëse e teproni me to do të keni lëkurë së cilës i mungon yndyra natyrale e nevojshme për mirëmbajtje të lëkurës.

Po ashtu me rëndësi që të kujdeseni që lëkura të jetë e hidratuar mjaftueshëm.