Shpërndahen materialet zgjedhore në  Bashkinë e Himarës

schedule18:43 - 24 Prill, 2021

schedule 18:43 - 24 Prill, 2021

Edhe në Bashkinë e Himarë ka përfunduar procesi i shpërndarjes së materialeve zgjedhore.

Himara ka 35 qendra votimi dhe materialet zgjedhore janë shpërndarë përkatësisht në të gjitha prej tyre.

Ndërkohë në të gjithë vendin tonë prej disa orësh ka filluar shpërndarja e materialeve zgjedhore sipas bashkive. E.L/abcnews.al/