Shihni shpesh në ëndërr sikur i jepni makinës? Ky është shpjegimi

schedule22:53 - 8 Tetor, 2021

schedule 22:53 - 8 Tetor, 2021

Ju ka ndodhur të ëndërroni sikur po i jepni makinës? Nëse ndodh që të shihni shpesh duke drejtuar një automjet, kjo do të thotë se keni kontroll mbi jetën dhe punën tuaj. Nëse drejtoni një automjet publik si autobus apo tren, do të jeni përgjegjës për disa nga çështjet në të cilat jeni përfshirë.

Nëse dikush tjetër drejton një automjet publik, në të cilin ndodheni dhe ju, kjo do të thotë se nuk është e dobishme të luftoni sepse fati juaj po ju çon atje ku dëshiron. Por nëse dikush tjetër drejton një automjet privat ku keni hipur, kjo tregon se jeni të begatë por nismat ua lini të tjerëve. /abcnews.al