Shërbimi “Më Informo” i Abcnews.al, destinacioni unik i shqiptarëve

schedule17:46 - 12 Prill, 2021

schedule 17:46 - 12 Prill, 2021

Abcnews.al udhëheq me risitë në tregun e mediave online duke i ofruar lexuesve një tjetër shërbim krejtësisht ndryshe nga deri më tani.

Prej disa ditësh, abcnews.al ofron mundësinë e informimit mbi ngjarjet më të rendësishme të ditës përmes videos përmes shërbimit “Më Informo”, të cilin mund ta marrë çdokush që futet në faqe.

“Më Informo” është shërbim unik, i ofruar vetëm përmes abcnews.al ku çdo orë gazetarët tanë përditësojnë informacionin me ngjarjet më të rendësishme nga vendi dhe bota.

Si një risi, përgjatë javës së parë shërbimi “Më Informo” tërhoqi mjaft vëmendjen e lexuesve, të cilët tashmë zgjedhin të informohen vetëm me një buton.

Kliko KËTU që “Më Informo” të bëhet edhe zgjedhja jote në abcnews.al!