Shenja se intervista për punë nuk shkoi aq mirë

schedule21:40 - 29 Prill, 2022

schedule 21:40 - 29 Prill, 2022

Pritët gjatë në këtë moment, menduat se jeni përgatitur siç duhet, keni kaluar intervistën e lakmuar, por fatkeqësisht diçka ju tregoi se jo gjithçka shkoi aq mirë.

Por cila është kjo shenjë që ju tregon se gjërat nuk kanë shkuar tamam ashtu siç do të dëshironit? Pra, kur të përfundojë intervista, do të ketë një mbyllje në bisedë. Pra, nëse ata thonë “Isha i lumtur që të njoha” ose “Isha i lumtur që të takova. Dikush do t’ju paralajmërojë”, atëherë dijeni se situata nuk është e mirë. Ky është një sulm që nuk tregon interesin më të madh për fytyrën tuaj.

Por nëse ende dëgjoni një sulm si: “Gëzohem që u njohëm, do të njoftoheni një ditë nga ai person për t’ju informuar për vazhdimin”, atëherë me siguri jeni në rrugën e duhur. Ndoshta personat përgjegjës janë të interesuar për ju.

Natyrisht sa më sipër nuk është kriteri absolut nëse do të punësoheni apo jo dhe nuk duhet ta merrni si siguri 100%./abcnews.al