Sanksionet e reciprocitetit Rusi – Shqipëri

schedule16:50 - 16 Shtator, 2017

schedule 16:50 - 16 Shtator, 2017

Shteti shqiptarë ka ndërmarrë disa sanksione kundër Rusisë, pas ribashkimit të Krimesë me Federatën Ruse. Për këtë arsye, Rusia ka marrë vendimin të vendosë sanksione kundër Shqipërisë në bazë të reciprocitetit. Për të folur me shumë për këto sanksione dhe për të sqaruar qëndrimin e Rusisë për ketë çështje, ABC News intervistoi Ambassadorin rus në Tiranë Aleksandër Karpushin.

https://www.youtube.com/watch?v=P-rKPQvLQzY